עוגיות פיצוחים דלות פחמימות וללא גלוטן

70 עוגיות / 1 פחמימה ליחידה

א. דיקמן

מצרכים:

75 גרם גרעיני דלעת

75 גרם שקדים מולבנים מקלות/פרוסים

75 גרם שומשום

75 גרם אגוזי מלך קצוצים גס

75 גרם אגוז ברזיל טבעי קצוץ גס

75 גרם פקאן טבעי קצוץ גס/ או 75 גרם לוז קצוץ גס

150 גרם גרעיני חמניה

כל הפיצוחים טבעיים, לא קלויים.

4 חלבונים

60 גרם סוכר

6 שקיות סוכרלוז

אופן ההכנה:

לערבב את הפיצוחים יחד עם הסוכרים. להוסיף את החלבונים ולערבב היטב כך שכל הפיצוחים עטופים בחלבונים.
לקחת עם כפית מהמלית לסדר בצורת עוגיה על נייר אפייה בתבנית התנור. בד”כ הכמות מתאימה ליותר מ 2 תבניות.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כ 15 דקות.
לא לאפות יותר מידי כי הן נוטות להישרף מהר.

העוגיות מתקשות שהן מתקררות והופכות לקראנצ’יות ומתפצפצות בפה.
מצוין בהקפאה!

אהבתם את המתכון? שתפו חברים >

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב print
דילוג לתוכן