פשטידת פטריות

39 לפשטידה

מצרכים:

בצל גדול קצוץ

חמאה

2 קופסאות פטריות משומרות קצוצות

2 קופסאות קוטג' 9%

3 ביצים

2 כפות קמח מלא

מעט כוסברה/פטרוזיליה יבשה

מלח

פלפל גרוס

אופן ההכנה:

טגן בצל קצוץ בחמאה על להבה נמוכה עד להזהבה לשטוף ולסנן את הפטריות מנוזלי השימור ולהוסיף לבצל, לטגן עוד 5 דקות לתבל במלח ופלפל שחור גרוס להוסיף את הקוטג' הביצים והקמח וכן את עלי התבלין לערבב היטב לצקת לתבנית עגולה בקוטר 26 ולאפות כ 25 דקות בחום של 180 מעלות עד שהמאפה מוכן מצוין בהקפאה  

אהבתם את המתכון? שתפו חברים >

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב print