עוגת מוס חלבית

כ 30 פחמימות ל 100 גרם

מצרכים:

100 ג' שוקולד חלב

1 קצפת חלבית (250 גרם)

6 ביצים

2 כפות סוכר + 2 שקיות סוכרלוז

1 חב' פודינג שוקולד

שמנת מתוקה

1 פודינג וניל

3/4 כוס חלב

אופן ההכנה:

כמות: תבנית עגולה מס' 26

השכבות בנויות לפי הסדר הבא: טורט בסיס, קצפת מתוקה, קרם שוקולד אך יש להתחיל עם הקרם שמתבשל הרבה זמן ובינתיים להכין את הטורט.

1. קרם שוקולד:

לבשל בסיר חלבי קטן: 100 גר' שוקולד חלב, 1 קצפת חלבית (250 גרם) לערבב היטב, להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל כחצי שעה עד שמסמיך (להגיע לקרם נוזלי סמיך) חשוב מאוד: יש לערבב כל מספר דקות ולהשגיח שלא ישרף!

2. בסיס-טורט רולדה:

להקציף 6 חלבונים לקצף יציב להוסיף: 2 כפות סוכר + 2 שקיות סוכרלוז, 6 חלמונים, 1 חב' פודינג שוקולד, להכניס לתנור חם, לאפות 25 ד' בדיוק ב- 180 מעלות.לקרר מספר דקות

3. קצפת:

להקציף: שמנת מתוקה (2-3 דקות עד שמתייצב) להוסיף: 1 פודינג וניל, 3/4 כוס חלב.

למרוח את הקצפת על בסיס העוגה לאחר שהיא קרה לגמרי. כשקרם השוקולד מתקרר- לשטוח על הקצפת. לשמור בהקפאה להוציא מהמקפיא מספר דקות לפני ההגשה.

ברכתו שהכל 

אהבתם את המתכון? שתפו חברים >

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב print