קיש בצל ושמנת

132 למגש

צפורה קרייזמן ע"ה

מצרכים:

1.5 כוסות קמח מלא

100 גרם חמאה

4 כפות שמנת

4 בצלים פרוסים דק מטוגנים בחמאה/שמן

מלח, פלפל, 1/2 כפית אגוז מוסקט

250 גר שמנת מתוקה

100 גר שמנת חמוצה

פתיתי גבינה צהובה

2 ביצים

אופן ההכנה:

לעבד בצק נעים מהקמח החמאה והשמנת לשטח בתבנית בינונית (20X30) או בתבנית עגולה מס’ 26 לאפות 10 דקות ב 180 מעלות בינתיים להכין את המלית לטגן בצלים עד להזהבה להסיר מהכיריים ולהוסיף תבלינים, שמנות, ביצים ופתיתי גבינה צהובה לערבב היטב לצקת על הבצק העשוי למחצה לאפות עוד כ 20 דקות מצוין בהקפאה

אהבתם את המתכון? שתפו חברים >

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב print
דילוג לתוכן