בורקס חלבי

9 ליחי׳

מצרכים:

3 כוסות קמח מלא

1 כף חומץ

חצי כוס שמן

חצי כוס מים רותחים

רבע כפית מלח

למילוי:

100 גרם גבינת שמנת שום שמיר

100 גרם צפתית מעודנת

150 גרם צהובה מגורדת

אופן ההכנה:

עבד בקערה בצק נעים מהקמח, חומץ, שמן, מים רותחים ומלח אם יש צורך ניתן להוסיף מעט שמן או מים רותחים לרדד לעלה דק ולחתוך ל 24 ריבועים לערבב את הגבינות למלא את הריבועים במלית ולסגור למשולשים למרוח ביצה טרופה ולבזוק שומשום לאפות כ 20 דקות על 180 מעלות לאחר האפיה לכסות במגבת מטבח עד שהבורקסים מצטננים מצוין בהקפאה הערה חשובה: כמות הפחמימות הכללית היא 218 פחמימות, אני חילקתי את הכמות הזאת ל 24 חלקים ולכן כל יחידה מכילה כ 9 פחמימות. אם מדובר על כמות שונה של בורקסים כמות הפחמימות בכל יחידה תהיה שונה

אהבתם את המתכון? שתפו חברים >

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
שיתוף ב print
דילוג לתוכן